İkametgâh Kadıköy, Açılış: 25 Ocak, 18:00


http://ikametgahkadikoy.blogspot.com/

“İkametgah Kadıköy / Bağımsız ve Birlikte”


"İkametgah Kadıköy" Anadolu Yakası’ndaki üretimi ve paylaşımı çıkış noktası olarak alıyor. Bağımsız ve Birlikte söylemiyle bu yakada üreten sanatçılar ve sanat alanlarını kolektif bir etkinlikte birleştiriyor. İstanbul'un sanat alanındaki eksik parçasına köprü tutarak şehrin iki yakasını bir araya getiriyor.

Anadolu Yakası’nda yaşayan, üreten sanatçılar kavramsal ve biçimsel bir çerçevenin içine girmeden resim, video, ilüstrasyon, fotoğraf, yerleştirme gibi farklı disiplinlerdeki işlerini 5 ayrı mekanda sergileyecekler. Sergilerin yanısıra çeşitli performanslar, konserler ve paneller ile de izleyicilerle buluşulacak.

25 Ocak-19 Şubat 2012 tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek etkinlik, Asfalt, Hush Gallery, İstanbul Hatırası Fotoğraf Merkezi, KargART ve Piha Kolektif Sanat alanlarında tüm sanatseverlerin paylaşımına açıktır.

İkametgah Kadıköy - Asfalt Art Gallery sanatçı listesi:

Ada Tuncer, Ahmet Doğu İpek, Bahar Kocaman, Başak Mangör, Cins, Funda Karadağ, Güneş Oktay, Hüma İnciören, Kemal Tufan, Melike Kılıç, Mustafa Karasu, Nilhan Sesalan, Orhan Cem Çetin, Rafet Arslan, Sadi Güran, Selcen Aksel, Sümer Sayın, Şerif Karasu, Tülin Onat

Comments